WIJ BIEDEN AAN: VENSTERBANKEN VOOR BINNEN EN BUITEN:


- van pvc van de firma Deceuninck.                                                                                                                                                                                                                                       
- van allerlei soorten hout bijv. grenen, eiken, meranti
- van granietcomposiet,
- van natuurlijk marmer,
- van staal,                                                                                                     
- en van aluminium.

 

Graniet kleuren beschikbaar ( aanklikken op de afbeelding om meer te zien)

 

Composite granite beschikbare kleuren ( aanklikken op de afbeelding voor meer te zien)

Buitenvensterbanken:                                             Binnenvensterbanken:

- pvc                                                                          -  pvc

- aluminium                                                           - hout

- staal                                                                     - granietcomposiet

- natuurlijk marmer                                            - natuurlijk marmer

- granietcomposiet

 

BESCHRIJVING VAN DE VENSTERBANKSOORTEN:

1.Vensterbanken van pvc hebben een hogere weerstand tegen mechanische beschadigingen en zijn makkelijk schoon te houden. In ons aanbod vindt u pvc-vensterbanken van de firma Deceuninck tot maar liefst 600 mm breed en met lengten tot 6 strekkende meter. Bij elke vensterbank worden einddoppen van pvc meegeleverd. Een groot voordeel is de eenvoudige montage.

2.Houten vensterbanken combineren uitstekend met timmerwerk en andere details in het huis (bijv. met vloeren of meubels) waardoor de aankleding van het interieur verbeterd wordt. Houten vensterbanken hebben het voordeel dat ze na enige tijd vernieuwd kunnen worden. Het is de moeite waard om hardhout toe te passen, omdat het niet vervormt onder invloed van temperatuur en vochtigheid. De lengte en breedte van de houten vensterbanken worden bepaald in overleg met de klant.

3. Vensterbanken van granietcomposiet. Composiet wordt kunstmatig geproduceerd met als basis natuursteen, maar het is lichter en goedkoper. Composiet bestaat gewoonlijk uit 95 % steenpoeder en 5 % kunsthars. Vensterbanken uit dit materiaal hebben een ideaal gladde oppervlakte en zijn aangenaam om aan te raken. Dit verhoogt hun esthetische waarde, maar vereenvoudigt bovenal het schoonmaken. Ze zijn beschikbaar in een breed gamma aan kleuren en motieven die echte steen imiteren, bijvoorbeeld graniet. Ze zijn bestand tegen schuren, stoten en UV-straling.

4.Vensterbanken van natuurlijk marmer, ofwel van steen, zijn luxeproducten met fantastische fysische eigenschappen. Door hun natuurlijkheid zijn deze materialen uniek en bezitten zij een schoonheid die zij te danken hebben aan hun afkomst en het enorme palet aan kleuren en patronen in de steen. Marmer voegt aan elke ruimte een snufje individualiteit, rijkdom en exclusiviteit toe.

5.Buitenvensterbanken van staal - uitgevoerd van verzinkte staalplaten en bedekt met de allerbeste lakken die de platen langdurig beschermen tegen corrosie.

6. Aluminium vensterbanken - bedekt met polyesterverven, bestand tegen UV-straling en weersinvloeden zoals temperatuur en vochtigheid

We hebben 84 gasten en geen leden online